Halmhatt

Idag köpte jag en H A L M H A T T! Bytte vinröd basker mot solbränd hatt och välkomnade de ljumma vindar som just idag blåser genom stan. Ikväll är jag publik med min knäppa klass på Skolfront. Intressant.

Puss, ni som läser

Ljuva toner i kollektivtrafiken

På väg till skolan brukar min mp3 vara en trogen vän på tråkiga kollektivtrafik-resor. Nu har den dock varit utan batterier en längre tid, men eftersom jag tillslut kommit på det i rätt tid (det vill säga när man inte sitter i tågvagnen och är musiksugen) och laddat den, blev det musik både i morse och på vägen hem. Ofta har jag mina favoriter jag lyssnar på om och om igen, men nu lyssnade jag på en låt jag inte hört alltför mycket.
Det här är min nya "tåglåt":


Så oerhörd otippad artist, va?? ;)
Kärlek

Snygg under

Hej!
Ja ibland är nivån lite si och så här på bloggen. Men dessa fina hittade jag på Gina Tricot av alla ställen och vill dela med mig av ;) Jag tycker svalor vad väldigt fint som mönster på trosor!


My parents were awesome

Jag snubblade över en kul blogg, My parents were awesome! Där lägger folk upp bilder på sina föräldrar som unga och det är en härlig blandning bilder från gamla tider. Ett antal mustascher, utsvängda byxor, stora glasögon och äldre fina bilar finns med på bilderna. De är korniga, men alldeles underbara. Här är några jag gillade:

Tankar om natten

Den här bilden är så magisk, tycker jag. Det är något med mig och nattliga stadsgator. Vi passar bra ihop. Jag känner direkt att det där skulle vara en perfekt plats att tänka på. Promenera och tänka. Jag tycker om att tänka. På saker som behövs tänkas på men aldrig blir genomtänkta. Jag tänker mycket nu. På framtiden och på jobb och kurser på stora skolor. Det är tråkiga tankar, men likförbannat livsviktiga. Det är bara en sak jag undrar. Är det någon som vet vad jag vill göra i höst?
ps. den är tjuvad härifrån ds.

Fint hemma

Ibland dyker jag på bilder från folks fina hem och nu har jag en riktig liten samling inspirationsbilder. Lite väl rörigt att blanda ihop alla bilder, men man kan ta lite från varje bild.
En trädgårdsstol inomhus är snyggt. Och mycket växter och kvistar med spirande blad.
Jag ska ha många fina burkar i mitt hem som får stå framme. Prickig tekanna är väl ett måste i mitt hem.
Jag är kär i rutiga golv för det är knäppt och känns cirkus.
Himmelsblå väggar och en ljust grönmålad cykel i ett rum ger fantastiska sommarvibbar.
Blommigt och ärtgrönt.
Gamla biostolar från Tradera  som jag lätt hade tagit om jag haft råd och plats. Ger tillsammans med rutigt golv sån stämning som på sista bilden. Fantastiskt trivsamt, inte sant!

Söndagen den 4 april 2010 och jag är 19 år ung

Grattis grattis GRATTIS till mig själv på min 19-årsdag! Nu är jag 19 år ung. Eller som min kära mormor sa: Jag är ung som våren.

Polkagriströja

Oh vad jag är svag för ränder. Det är så tjusigt bara. Nu har Monki fått in skönaste polkagrisrandiga tröjan med knappar i ryggen. Den ser mjuk ut och man blir glad av den och knappar i ryggen är mitt bästa. För 180 pix är den din. Oho.

Glad påsk, fellows!


Du har inte en aning, att jag tänker på dig precis just nu

NU:

* Har jag någon lermask i ansiktet och ser inte riktigt klok ut

* Är blåmärket på min nagel på väg att växa ut

* Insåg jag att det var äckligt att att skriva om stotånaglar
* Är himlen blå
* Har jag högar (bildligt) av skolarbeten som väntar
* Är jag inte helt pepp på att göra de där arbetena
* Kommer jag göra de ändå eftersom jag redan skjutit upp dem tillräckligt länge och hatar mig själv för det
* Tänker jag på igår och tänker på en pingvinmask, en håkan-låt som the dj tillslut gick med på att spela för oss och vi dansade som ystra kor och den danska pojken fattade ingenting, och min vän som var utklädd till Dagbok! <3
* Tänker jag på att det imorgon är påskägg och dagen efter paket, för då blir jag 19 år ung
* Känner mig lite lite ödslig inuti, fast också full av förväntansfullhet

 

hej och sorry för så tråkig blogg. mu!

 


Ranunkel

Ranunkel är en sån fin blomma. Världens fulaste namn, men väldigt vackra! Ville väl bara säga det.
Hej.
Bild härifrån

RSS 2.0