Where the wild things are

Igår såg jag Where the wild things are. Den var fin. Dunderfin. Lite grät jag. Och skrattade. Men jag samsades med en bra magkänsla om kvällen när jag kurade ner mig i sängen.

Sjömansjacka

Just nu finns det finaste sailorjackan på H&M. Blå och vit och med ankarknappar. I min garderob är den som en påminnelse om att det inte kommer vara snö och iskallt föralltid. Även fast det känns ganska hopplöst i februari när det är snö vart man än ser.

Bara kärlek kan krossa ditt hjärta

En av mina absoluta favoritförfattare är Gunnar Ardelius och jag har länge velat ha hans senaste bok, men aldrig riktigt kommit ihåg att köpa den när jag väl varit i stan. Så tillslut kom jag ihåg när jag såg den inne på Akademibokhandeln och köpte den utan att tveka. Men den får ligga och vänta på att jag ska läsa klart Boktjuven först av Markus Zusak, en helt fantastisk bok den med. Sen ska jag läsa den. (Jag som tycker att skrivmaskinstypsnitt är dödssnyggt gillar att han valt det förstås!)

ha en fin alla hjärtans da'!


Eiffeltorn


Ett litet Eiffeltorn jag hittade på loppis igår. Eftersom jag gillar det mesta som har med Frankrike att göra fick det följa med hem!

I will never love you more than my Casiotone keyboard

Här kommer en alldeles finfin liten måndagsfilm. Den inkluderar mycket av det jag gillar; prickiga strumpor, skrivmaskiner, kaffekoppar och böcker. Gör en go och gla' i ruskiga måndags-depp-tider.

Dom kallar oss artister

Salem al Fakir syntes i det allra första avsnittet av "Dom kallar oss artister", ett fantastiskt program! Man fick vara med under sommarturnéns allra sista spelning, fick följa med i turnebilen och få reda på hur långt man kan frakta ett kokt ägg från hotellfrukosten... Programmet avslutades med att han gjorde en grymt härlig cover av Sam Cooks låt Chain Gang tillsammans med sitt band på en båt. Skönt gung!
Psst!                                                                                                                                                               (Och vill ni se hela programmet hittar ni det HÄR)

RSS 2.0