LivsrapportImorgon har jag varit en vecka på Wik och tiden går ruskigt fort. Det känns som att jag har hunnit vara här en månad, för tiden går fort när man har så roligt som vi har det! Det varit en vecka full av aktiviteter och nya människor att lära känna. Mitt nya lilla hem. 

Hej på ett litet tag

Hej då min fina blogg, nu åker jag till Wik. Men jag kommer höra av mig och skriva små inlägg då och då såklart, vet bara inte hur ofta det kan tänkas bli.  

(Och till Sara, Emelie, Henri, Axel och kanske någon mer vän som brukar läsa här: Jag kommer sakna er! Så himla mycket. När man bor borta med främmande människor känner man verkligen hur mycket ni betyder. Puss till er)


Hej på ett litet tag!


Okänd bildkälla.


Wiks folkhögskola

I våras sökte jag till en folkhögskola och blev placerad på reservplats. Sen gick nästan hela sommaren utan att jag hörde nåt ifrån dem och tänkte att det blidde nog ingen plats där. Så jag pratade med mina båda jobb om att jag kunde fortsätta i höst. Men för bara kanske två veckor sen fick jag ett mejl om att det fanns en plats ledig om jag var intresserad. Om jag var! Det kändes som sån jäkla tur för den där skolan har jag haft intresset för under så lång tid. Den heter Wiks folkhögskola och ligger en bit utanför Uppsala. Den har fyra olika ett-åriga linjer: konst, teater, musik och skriv. Jag ska gå skrivarlinjen. Dessutom är det ett internat så nu ska jag äntligen få flytta hemifrån! Fast på lov och helger kommer jag nog ändå hänga lite i Stockholm och hälsa på mina kära vänner och mor och far. 

Just nu packar jag allt som kan behövas, och det är inte lite det! Det är ändå ett helt år jag ska vara borta och det känns lika bra att packa ner så mycket som möjligt redan nu, så jag slipper kånka så mycket sen. En tankeställare


Onsdag 3 augusti 2011Hej hopp, jag är ju tillbaka från min semester. Fast när solen skiner är jag hellre utomhus än framför än dator, så det dröjer lite tills jag skriver igen förmodar jag. Men då kommer några fina sommarbilder! Tjo

RSS 2.0