RetrotufftSnyggaste retroservetterna fann jag på ÖoB. Kostar 10:-/20 stycken. Älskar när man gör små fynd sådär på otippade ställen.

Midsommar

Hoppas ni hade en finfin midsommar! Jag plockade ihop 7 sorters blommor och la under kudden som jag hört man ska göra på midsommarkvällen. Jag är varken särskilt skrockfull eller traditionsbunden, men det kändes lite fint att gå ut och plocka blommor att sova på, bara för att liksom. Sen ska man tydligen drömma om den man ska gifta sig med, men i min dröm fanns ingen speciell pojk med. Det var ju typiskt. Fast mig gjorde det inget. Det var fint att få sova på blommor av en trevlig anledning. Hej!


De 7 sorters blommorna jag hittade i trädgården var rödklöver, prästkrage, blåklocka, fläderblom, smörblomma, och två till som jag inte kan namnet på.

Svalor på väggenDet såg lite tomt ut på väggen tyckte jag, så jag klippte ut några pappersvalor som fick flyga där. Så blev det lite trevligare över sängen!I'm a rocket ship on my way to MarsSå här års brukar radion alltid spotta ut sommardängor till höger och vänster, och de låtarna brukar oftast inte riktigt vara min musiksmak. Eric Amarillo har man ju tröttnat på redan innan hans låt ens hunnit bli en sommarplåga. Äh, härdanefter struntar jag i modern musik som inte svänger, och lyssnar på gammal musik istället som får det att spritta i benen och min pepp-nerv. Och som gör mig gla' förstås! Just nu är mitt örongodis främst Queens låt "Don't stop me now" som jag alltid måste spontandansa till oavsett var jag än råkar befinna mig. Det svänger ju!

Audrey Hepburn
Audrey Hepburn är en av de vackraste som finns tycker jag!

RSS 2.0