Musikhjälpen


En mycket bra grej som pågår alldeles nu nu nu, är Musikhjälpen. Det går ut på att tre programledare stängs in i en enorm glaslåda på ett torg i någon stad (i år är det på Gustav Adolfs torg i Malmö) och sänder radio dygnet runt. De sitter där i hela sex dagar och sänder liveradio och tv. Det hela går sen ut på att samla in pengar som går till en bra sak, och det här året är det bidrag för att stoppa handeln med barn. Lyssnarna och tittarna får önska låtar mot att de skänker ett bidrag.

 

Många kända personligheter kommer förbi och skänker grejer eller tjänster som det blir aktion på, och självklart går alla pengar till att motarbeta handel med barn. Till exempel kan man buda på gitarrlektioner med Theodor Jensen, en kappa designad av Daniel Adams-Ray, Mark Levenggods signerade inlästa Muminbox eller Salem Al Fakirs  boxarrock från Melodifestivalen som jag själv är lite sugen på att buda hem! ^^ Muminboxen vore I och för sig också riktigt mysigt att ha och lyssna på tillsammans med ett täcke och en skål julgodis i soffan.

 

Programledarna är Martina Thun, Jason Diakité (Timbuktu) & Nour El-Refai! Eftersom de sänder dygnet runt i sex dagar har man ingen tid att passa, man kan sätta på radion på P3 när som man själv vill och höra bra musik och kloka åsikter.

 

Du kan själv önska en låt och hjälpa till. Skicka 50, 100, eller 200 följt av artist och låt och skicka till 72999, då skänker du alltså 50, 100 eller 200 pix för en riktigt fin och hjälpande julklapp!


Yttringar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Din blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0